Dressing carpaccio

Een heerlijk recept carpaccio voor uw dressing carpaccio? Carpaccio-Op-Tafel.nl bied u heerlijke carpaccio recepten aan, zoals een dressing voor carpaccio. Wij willen via onze bezoekers zoveel mogelijk recepten verzamelen en de lekkerste gerechten publiceren. Carpaccio-Op-Tafel.nl is een onderdeel van Vleesoptafel.nl en Visoptafel.nl, initiatieven van Chef’s Food. Met Carpaccio-Op-Tafel.nl willen wij u zo specifiek mogelijk bedienen met onze carpacciogerechten, zoals een dressing carpaccio. Uiteraard publiceren wij ook zelf recepten, maar wij willen ook graag van u de lekkerste recepten voor ons vlees en vis! Stuur ons daarom uw recepten en wij zorgen er voor dat de beste online komen te staan. Op onze hoofdpagina’s kunt u deze recepten beoordelen en een reactie achterlaten over bijvoorbeeld een dressing carpaccio.

Een heerlijke dressing carpaccio

Een dressing carpaccio kan al heel eenvoudig. Sprenkel simpelweg wat olijfolie en balsamicoazijn over uw carpaccio heen en u hebt een dressing carpaccio. Echter, dat is volgens ons een te eenvoudig recept dressing carpaccio om u goed mee te bedienen. Daarom bieden wij u het recept voor een heerlijke huisgemaakte mayonaise dressing carpaccio. Voor deze dressing carpaccio hebt u de volgende ingrediënten nodig:

  • Twee hele eidooiers
  • Twee tl azijn
  • 375 ml olijfolie of zonnebloemolie
  • Zout en peper
  • Een vierde tl scherpe mosterd
  • Het sap van een halve citroen
  • Kippenbouillon of water om, indien nodig, de dressing carpaccio dunner te maken

Mayonaise dressing carpaccio maken is een klus waarbij u de stappen goed moet volgen om een goede mayonaise te krijgen. Voeg eerst de azijn, eidooiers, de mosterd en een beetje peper en zout bij elkaar en sla deze stevig met een garde totdat dit goed gemixt is. Voeg vervolgens een half kopje (125 ml) olie toe terwijl u constant stevig mixt met de garde. Voeg nu geleidelijk de rest van de olie toe terwijl u door gaat met het slaan van de garde. Voeg vervolgens wat kippenbouillon toe om de dressing carpaccio zo dun te maken als u wilt. Hebt u zelf ook een recept voor lekkere dressing voor carpaccio? Stuur deze dan op naar info@chefsfood.nl.